II Trobada Joves amb Futur

Els i les joves que formen part del projecte Bastida de Suport a l’Alumnat (BASSA), han participat a la II Trobada Joves amb Futur, organitzada per SaóPrat, l’Ajuntament del Prat i els Serveis Educatius del mateix municipi, en el marc del programa de Postobligatòria i el Pla Educatiu d’Entorn de Sant Cosme.

El projecte Bassa dóna suport a l’alumnat en etapa post-obligatòria, acompanyant el jovent en l’adquisició d’hàbits i estratègies per a l’assoliment de les seves fites acadèmiques.

Gràcies a aquest espai de trobada, s’han nodrit de les experiències de joves que actualment estan en formacions superiors (cicles formatius de Grau Superior, Universitats…). Aquests han exposat, en un ambient distès, les seves trajectòries personals i els motius pels quals han optat pels estudis. La resta de joves han pogut formular preguntes i compartir inquietuds. L’objectiu és que els i les adolescents de BASSA i del municipi en general tinguin com a exemple altres joves que han optat per l’educació com a via per transformar les seves realitats.

La II Trobada Joves amb Futur ha estat valorada molt positivament per totes les parts implicades, tant des dels agents educatius com dels i les joves.Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies