La Fundació Agbar aposta pels i les joves en risc d’abandonar els estudis

Avui hem participat a la Trobada d’Entitats Socials de la Fundació Agbar, celebrada al Museu de les Aigües i en la qual s’han donat a conèixer els 55 projectes amb què col·laborarà aquest 2019.

Per segon any consecutiu, la Fundació Agbar ha tornat a donar el seu suport al projecte BASSA-ESO/PFI, que té com a objectiu acompanyar i orientar els i les joves que estan en risc d’abandonament dels estudis durant l’ESO i, en el cas de no haver-la acreditat, cursant un Programa de Formació i Inserció.

Mitjançant aquest projecte atenem 20 joves de 7 instituts del Prat. Els oferim eines perquè puguin finalitzar amb èxit els itineraris formatius obligatoris i es motivin per seguir estudiant.

És un espai grupal, tot i que també es realitza una intervenció individualitzada, en què es treballen diferents tècniques d’estudi, donant especial importància a la comprensió lectora i dels continguts, així com a la capacitat de síntesis i redacció. Gràcies a aquest projecte, el 87% dels i les joves van superar el curs passat al juny i el 60% van continuar els seus estudis després de finalitzar l’ESO.Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies