Més de 350 persones ens acompanyen en la celebració dels 15 anys SaóPrat

SaóPrat estem de celebració! Enguany fem 15 anys i dissabte vam donar el tret de sortida a les activitats commemoratives amb una jornada festiva i familiar. Vam estar acompanyades de 350 persones, tant persones que participen en els projectes com voluntàries, treballadores, d’altres entitats i veïnes del Prat, que van voler donar-nos el seu escalf i estima.

Volem fer un agraïment de manera especial a l’Ajuntament del Prat, a la Diputació de Barcelona i totes les persones que ens han dedicat el seu temps a fer possible la festa: el grup de batukada Krestatum, els Castellers del Prat i les voluntàries i joves dels projectes de Saó que van participar en la logística, preparació i dinamització de la festa.

ELS INICIS

Saó va néixer el 2004 com a Centre Obert per donar suport al reforç educatiu i a l’acompanyament que feien des de l’Associació de Veïns de Sant Cosme i la parròquia. Els primers companys/es de camí van ser 60 infants de 6 a 16 anys i les seves famílies.

Dos anys més tard, vam engegar els projectes d’orientació, acompanyament i inserció laboral dels i les joves. Des de llavors, no hem deixat de créixer, readaptant-nos i reinventant-nos per trobar la millora manera d’estar al costat dels i les joves en el seu camí de recuperació de la motivació i creixement de les capacitats. I tampoc hem deixat mai de creure en les persones, que és el lema que ens va impulsar a crear l’Associació.

En aquests 15 anys, més de 5.000 persones han participat en els projectes i activitats organitzades perquè els i les joves tinguin un futur ple d’il·lusions.Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies