Fi de curs

Els i les alumnes que han cursat diferents formacions amb SaóPrat han celebrat aquests dies que ja han acabat i arriba l’estiu:

L’alumnat d’Auxiliars de Serveis i Consergeries han compartit un aperitiu per celebrar que han finalitzat la part tècnica i començaran les pràctiques a les empreses.

18 joves dels cursos Disseny i Manteniment, Marhaba, Passarel.la i Bassa han organitzat un torneig de futbol i un esmorzar al Parc Nou per conèixer-se una mica més.

Els i les participants del projecte Bassa s’ha fet una sortida de tancament de curs a la “bolera”. Després de tot un curs d’esforç i de molt d’estudi, ens hem relaxat i passat una estona molt divertida tots/es junts.

El taller d’alfabetització ha compartit un berenar. Gràcies a les participants i a les voluntàries per la vostra implicació i dedicació!

L’equip de treballadores de SaóPrat també hem volgut realizar un acte de cloenda del curs i ens hem trobat al Centre Cívic Palmira per reflexionar sobre la cura i autocura dels i les professionals.Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies