I a tu, què és el que més t’agrada de l’estiu?

Comencen les vacances escolars. És temps de viure al carrer, de platja, piscina, muntanya… I des de Saó volem acompanyar els infants perquè sigui un estiu inoblidable.

Aquest juliol, 35 infants del Centre Obert gaudiran de les colònies a Sils, Sant Esteve de Guialbes i Vilanova de Sau. Tindran una oportunitat per conèixer nous indrets i estar en contacte amb la natura de forma lúdica, al mateix temps que s’inculquen valors com el companyerisme, la solidaritat, l’empatia i el civisme.

D’altra banda, el casal està en marxa fins al 26 d’agost. Hi participaran infants i joves dels 4 als 16 anys, dividits en grups per edats. Hem organitzat un munt d’activitats perquè puguin compartir amb els seus amics i amigues: Aniran a la piscina amb Fundesplai, a la platja del Prat, Gavà o Castelldefels i faran altres sortides a l’Aquarium (Barcelona), Illa Fantasia (Vilassar de Dalt), Jalpí Aventura (Arenys de Munt) i Tibidabo (Barcelona). I dos dies a la setmana faran tallers manualitats, cuina, samarretes…

Com a novetat, enguany obrim un casal per a mares amb infants de 0 a 3 anys que ja han assistit durant el curs a l’espai de Criança. Hi participaran entre 5 i 7 famílies.

Per a molts, les activitats d’estiu a Saó són l’única oportunitat per trencar amb la rutina i conèixer altres indrets fora del Prat. L’estiu és per a tothom i volem que els infants i joves que participen en el nostres projectes puguin viure experiències per recordar! El lleure els ajuda a créixer i fomenta valors en pro de l’autonomia i la confiança.

Podem tirar endavant les activitats d’estiu gràcies a la col·laboració d’empreses i fundacions que donen el seu suport econòmic, i a l’Ajuntament del Prat, que ens cedeix les instal·lacions de l’Escola Pública Pepa Colomer per als tallers del casal. I comptem amb el suport de 10 persones voluntàries, estudiants en pràctiques de Fundesplai i joves que estan en altres programes de Saó i que aquest estiu han decidit implicar-se.

Però també necessitem el teu suport! Ajuda’ns perquè puguin viure experiències per recordar!

Fes el teu donatiu aquí i ajuda’ns a difondre el vídeo.Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies