Gràcies per un estiu per recordar

Les activitat d’estiu que organitzem a SaóPrat són una molt bona oportunitat perquè de manera lúdica i de contacte amb la natura puguem aprofundir en hàbits, habilitats i aficions que hem anat desenvolupant durant el curs escolar.

Durant dos mesos els nens i nenes i joves han compartit temps, coneixements, experiències i sentiments, i han gaudit d’un munt d’activitats que han fet que aquest estiu sigui inoblidable: arts plàstiques, excursions, colònies, tallers de cuina saludable, esports aquàtics a la piscina i platja, sortides…

I tot això ha estat possible gràcies a la dedicació, motivació i il·lusió d’un gran equip d’educadores i voluntàries i per la col·laboració d’administracions, entitats i persones solidàries que les han fet possible.Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies