Participem a les “39 Jornadas de Enseñantes con Gitanos“

El passat 7 de setembre, en el marc de les “39 Jornadas de Enseñantes con Gitanos” vam ser convidat a participar de la reflexió explicant les nostres experiències d’intervencions comunitàries educatives al barri de Sant Cosme.

Vam poder explicar les motivacions que ens mouen a fer construccions des de criteris d’intervenció socioeducativa, convençuts que tota persona té una gran capacitat transformadora que es manifesta si som capaços de crear les condiciones de relació adients. Els joves, situats a escenaris de vida pública, desenvolupen propostes. Només hem de tenir la capacitat d’escolar-los i comprendre les seves maneres de construir societat, deixant que s’expressin des de les seves propostes i no des de les pors o el recel.

Aquests marcs socioeducatius en porten a construir escenaris amb d’altres agents i entitats, entrant en dinàmiques de coresponsabilitat per facilitar oportunitats. Sumem en diàlegs de reconeixement i d’igualtat possibilitant el creixement en autonomia i apoderament del jove que viu en relació i s’expressa en relació.Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies