L’àrea de Joves estrena compte d’Instagram!

Pa’ Ti pa’ Mi és una iniciativa per motivar als joves a dissenyar el seu propi itinerari personal, formatiu i d’oci, i engrescar-los a desenvolupar les seves competències TIC. Per aquest motiu s’ha creat un compte d’Instagram des dels joves i per als joves. Un compte amb informació relativa a les activitats que ells mateixos duen a terme als projectes de Saó, i també d’altres activitats que tenen lloc al municipi i que poden ser del seu interès.

A més de compartir idees, i difondre activitats i esdeveniments, a través del compte els joves escullen els tallers que duran a terme durant el curs. Amb l’eina de les votacions d’Instagram, trien el taller que més els agrada, i els més votats són els que s’acabaran realitzant. D’aquesta manera participen directament en el disseny i la construcció de l’itinerari que seguiran durant el curs.

El compte s’està construint de forma participativa. N’és un exemple el disseny del logo, ja que una de les joves participants del projecte Passarel·la ha estat qui ha elaborat diferents dissenys, perquè siguin els mateixos joves qui votin quin és el que més els representa i s’acabi convertint en el logo de la iniciativa.

Pa’ Ti pa’ Mi és una eina col·lectiva i col·laborativa. Un canal on els joves poden expressar les seves inquietuds, compartir allò que els motiva, tractar temes del seu interès. I d’aquesta manera fomentar l’autoconeixement i l’autoconfiança perquè cada jove pugui assolir les fites que es proposi i sigui ell mateix qui construeixi el camí per aconseguir-ho.

Coneix Pa’ Ti pa’ Mi!Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies