Aquest curs tenim un repte: #RecuperarSomriures!

Els infants i els joves han estat més de mig any sense escola, molt de temps tancats a casa i les seves relacions socials s’han vist limitades. El risc de contagi i les mesures preventives encara determinen molt la nostra quotidianitat, però entre totes i tots hem de posar la mirada en el futur, una mirada positiva que es basi a anar reconstruint tots aquells aspectes vitals que s’han vist afectats i en descobrir noves maneres de fer front a la situació actual i tirar endavant.

Les entitats socials que atenem i acompanyem persones que viuen en entorns de vulnerabilitat ho tenim clar. No volem seguir veient com, de nou, aquestes situacions de crisi agreugen encara més les situacions de desigualtat. Per això, des de sempre, però ara amb més vehemència, des de Saó treballem per continuar garantint a tots els infants, joves i famílies del Prat els drets a l’educació, a la cura, a tenir una feina i al desenvolupament personal que permet tenir una vida digna.

#RecuperarSomriures és una crida que fem a la societat 4 entitats socioeducatives: SaóPrat (El Prat), La Llar (Bellvitge), Esclat (Bellvitge) i Associação Santa Teresa de Jesus – (Lisboa) perquè ens ajudi a assolir aquest repte de recuperar somriures. Com? Doncs col·laborant amb donacions econòmiques o en espècie, fent voluntariat, comprant productes de marxandatge o ajudant-nos a donar visibilitat a la nostra tasca.Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies