Campanya d’igualtat dels joves de Disseny

Què és per a tu la igualtat de gènere?💜✊🏽 Els joves de la formació de Disseny Gràfic de Saó han creat una campanya d’igualtat de gènere i ens la presenten en un vídeo. Es tracta d’una campanya participativa que vol donar veu a tots els nois i noies.

Els joves de Saó donen la cara per la igualtat de gènere! Junts podem lluitar per una societat on noies i noies tinguin les mateixes oportunitats.

Tu també pots dir la teva per aconseguir la igualtat, descarrega’t la plantilla aquí i fes-la córrer. Omple-la i puja-la als teus stories etiquetant @saoprat o @patipami.prat amb el hastag #vulligualtat.  Difon el missatge per fer-nos més forts.Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies