Busquem joves que vulguin formar-se!

Busquem joves del Prat entre 16 i 23 anys que vulguin participar en una formació creativa i professional.

Les dinàmiques formatives i el contingut tècnic de la formació està enfocat a la iniciació al disseny editorial, la il·lustració, el retoc fotogràfic i l’edició de vídeo. Una formació de 8 mesos on podràs potenciar les teves competències transversals com la responsabilitat, el treball en equip, presentar una idea, col·laborar amb els companys o utilitzar les eines bàsiques amb l’ordinador.

A la formació de cuina treballaràs competències transversals integrades dins la cuina mitjançant dinàmiques de cohesió de grup, comunicació, creixement personal, tolerància a la frustració, autonomia, organització… La duració del curs és d’un mínim de 6 mesos, però oferim l’espai/temps que necessitis per adquirir els coneixements tècnics i pràctics amb un grup reduït d’alumnes creant així una formació més individual i adaptada a cada necessitat.

T’introduiràs en el sector de la construcció i en la reforma integral d’edificis (tècniques de paleteria, fontaneria i electricitat) on aprendràs sobre el manteniment general d’edificis. Una formació de 8 mesos com a eina per a propiciar espais on viuràs experiències positives que t’ajudin a retrobar motivacions i a prendre consciència de les teves potencialitats.

Per participar a les formacions no cal tenir estudis, per triar els candidats/es es tindrà en compte la motivació i la capacitat de treballar en equip.

I després?

A SaóPrat entenem la formació com una eina clau per a possibilitar el desenvolupament vital de les persones. Formar-se va més enllà d’adquirir competències tècniques, es tracta d’afavorir i facilitar el desenvolupament de competències transversals que impliquin el treball personal, interpersonal i sociocomunitari.

A les formacions de disseny i reformes oferim als joves més preparats la possibilitat d’un contracte laboral a la nostra empresa d’inserció. En el cas d’auxiliar de cuina, el procés de formació es complementarà amb unes pràctiques.

Com m’apunto?

Escriu a elena.m@saoprat.net, truca al 93 479 23 78 o envia un WhatsApp al 673 277 630.Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies